Skip to main content

Гледайте проф. Коралес-Медина

VWDtest.com е разработен от д-р Фернандо Коралес-Медина (доцент по клинична педиатрия, Медицински факултет на Университета на Маями-Милър, САЩ), професор Ерик Бернторп (професор по клинични изследвания на коагулацията, университет Лунд , Швеция) и техния екип от международни експерти по нарушения на кръвосъсирването, за да отговорят на вашите въпроси относно необичайни симптоми на кървене и болестта на фон Вилебранд (VWD).

Всички заедно: Грижа за хората с болест на Вилебранд

  • Притеснява ли се някой от пациентите ви от често кървене от носа или обилна менструация?
  • Притеснява ли се някой родител, защото детето му лесно получава синини?
  • Свързвал ли се е с вас пациент с болестта на фон Вилебранд, който търси лечение, или някой от дългогодишните ви пациенти наскоро да е бил диагностициран с това заболяване?
  • Чудите ли се дали кървенето по време на наскоро извършена процедура показва недиагностицирано нарушение на кръвосъсирването?

Много от пациентите с VWD не знаят за състоянието си и диагностицирането им остава предизвикателство. VWDtest.com предоставя помощ при идентифицирането и диагностицирането на пациенти с нарушения на кръвосъсирването. Ще намерите също така насоки за вашата роля в пътя на пациента и експертни съвети за лечението на VWD. Диагностиката и лечението на VWD винаги са мултидисциплинарни усилия и вашият принос и опит са от съществено значение, за да се гарантира, че пациентите получават грижите, които заслужават.